Éljen az autóklíma feltöltés szolgáltatásával!

autóklíma töltés budapesten

Végre megint beköszönt a kellemes nyári időszak, amire már nagyon sokan vágytak a hideg hónapok után, de mielőtt kezdetét venné a szezon, az autóklíma feltöltés is a teendők között kell legyen. Modern világot élünk, amiben a kényelemnek kiemelt szerep jut, főleg a közlekedés szemszögéből. Az elmúlt években megsokszorozódott az utakon megjelenő autók száma, ami több egyedi szolgáltatást tett szükségessé. A klímatöltés bizony komoly jelentőséggel bír, ezért véletlenül sem maradjon el, hiszen az egészségügyi problémák forrásává válhat, amennyiben elhanyagolja.

Egy új kor kezdetét jelzi az autóklíma feltöltés!

A kényelem egy olyan dolog, amire a legtöbben vágynak, közvetlenül a biztonság mellett. Azért is van lehetőség erre, mert a fejlődő technikai újdonságok kiszolgálják az emberek különféle igényeit. Tény, hogy régebben valamivel alkalmazkodóbb volt az ember, de ma már erre nincs szükség, hiszen minden feltétel biztosított ahhoz, hogy a környezet legyen az elvárásokhoz igazítva.

Az autóklíma feltöltés egy olyan új kor alapvető jellemvonása, aminek révén a hőmérsékletet a személyes igényekhez lehet igazítani. Régen legfeljebb az ablak letekerésével volt mód arra, hogy a vezetőfülkében csökkenjen valamennyire a hőmérséklet. Manapság már elég egyetlen gombnyomás és máris áramlik be a friss levegő. A nagyon komplex rendszerek precízen ellátják a feladatukat, de ennek szó szerint és átvitt értelemben is van ára.

Az anyagi költségeken túl, komoly figyelemmel kell kísérni azt az időintervallumot, hogy pontosan mikor történjen meg az autóklíma feltöltés vagy fertőtlenítés, esetleg átvizsgálás, javítás. 

Milyen időközönként fontos az autóklíma feltöltés?

Az autóklíma feltöltésén túl, még figyelni kell a rendszer kiváló állapotának a megőrzésére, hiszen csak akkor képes ellátni a feladatát, amennyiben minden alkatrész a helyén van és kiemelt kapacitással üzemelhet. Sajnos előfordulhat, hogy a vezetékek megsérülnek, elrepednek, a különböző tömítések kiszáradnak és ereszteni kezdenek. Különböző korokozók (baktériumok, gombák) szaporodhatnak el a klímában, így a rendszeres tisztítás sem maradhat el.

A szakemberek egyetértenek abban, hogy legalább évente foglalkozni kell a karbantartással, viszont a legtöbben csak akkor kapnak észbe, amikor már valami baj van. Az elhanyagolt klíma ugyanakkor negatívan befolyásolhatja az üzemanyag fogyasztást, valamint az egészséget is veszélyeztetheti.

Ha nincs használatban a klíma, akkor a hűtőközeg nem megfelelő áramlása miatt az lassan kiszökik és a tömítések könnyedén tönkremehetnek a kiszáradás okán. A pollenszűrő cseréje sem maradhat el! Ez maximum 5000 és 8000 km között elengedhetetlen, ugyanis az eltömődött szűrő nem engedi be a megfelelő mennyiségű levegőt, ezzel csökkentve a hatásfokot.

Látható tehát, hogy az autóklíma feltöltés csak egy a fontos teendők közül, amire megéri kiemelten figyelni.

Egyáltalán nem bonyolult az autóklíma feltöltés

Legyen az autóklíma feltöltés vagy éppen javítás, esetleg karbantartás, ózonos fertőtlenítés, ezekért már nem kell külön szervizbe menni. Elég, ha csak telefonál és a segítség helybe megy. Vállajuk:

 • Személyautók,
 • Teherautók,
 • Munkagépek klíma töltését, javítását egyaránt.

Már nem kell órákat vagy egy teljes napot eltöltenie ezzel a feladattal, mert gyorsan és professzionális munkát végzünk.

Miért még megéri bennünket választani?

 • Gyorsak,
 • Rugalmasak,
 • Megbízhatóak,
 • Tapasztaltak vagyunk.

A teljes munkamenet, ami az autóklíma feltöltést illeti, megközelítőleg 20-30 percet követel. Ennek keretében egy automatizált folyamat veszi kezdetét, ami teljes diagnosztikát futtat le. Fény derül az esetleges meghibásodásokra és így kijavításra kerülhetnek a problémák. Nincs olyan, hogy csak rátöltünk a rendszerre. A professzionalizmus alap. Az autóklíma feltöltés a következőképpen zajlik:

 • A pontos hűtőközeg mennyiségének a meghatározása.
 • A klímarendszer ellenőrzése (1-2 perces művelet).
 • Nyomás meghatározás.
 • Felesleges hűtőközeg lefejtése.
 • Nyomáspróba elvégzése.
 • Vákuumolás, a nedvesség eltávolítása érdekében.
 • Klímaolaj betöltése az alkatrészek védelme érdekében.
 • UV adalék hozzáadása, a szivárgások kizárása érdekében.
 • Hűtőrendszer feltöltése a megadott gépi paraméterek alapján.
 • Végül pedig ellenőrzés.

Mindezekhez pedig nincs szükség feleslegesen szervizbe fáradnia, mert ott tudjuk elvégezni, ahol éppen Önnek megfelel.

Kérje az autóklíma feltöltést az otthonába vagy a munkahelyére!

Az állandó rohanás miatt teljesen érthető, ha valakinek nincs ideje arra, hogy fél napot szánjon az autóklíma feltöltés elvégzésére. Ennek már vége! A mobil klímatöltés révén, elég csak megadnia a címét és hamarosan megérkeznek a szakembereink, hogy ellássák a feladatukat. Legyen az egy hosszabb ebédszünet, amikor időt tud szakítani erre, hiszen nincs más dolga, csak telefonálni és egyeztetni az időpontot.

Tegyen róla, hogy bármilyen nagy legyen kint a forróság, a kormány mögött ülve biztosan ne kelljen izzadnia! Bármennyire is kötött a programja, erre megéri szánni egy kevés időt, hiszen a saját kényelmét alapozza meg. Tekintve, hogy a professzionális szolgáltatás helyébe megy, valóban minden biztosított.

A nagyobb munkagépek esetében kifejezetten előnyös a helyben történő klíma feltöltés, hiszen a gyakran kötött munkapályán közlekedő szerkezetek csak ilyen módon szolgálhatók ki. A teherautók és merőgazdasági gépek sem feltétlenül tudnak a városban található szervizbe megjelenni, de erre nincs is szükség.

Az autóklíma feltöltés meglapozza a kényelmet

Gyorsaság, egyszerűség, kényelem. Mi másra lenne még szüksége? Az autóklíma feltöltés révén elérheti, hogy a fűtés vagy éppen hűtés a kívánt mértékben valósuljon meg a gépkocsiban. Kímélje meg magát a gyakran kellemetlen környezeti viszonyoktól és élvezze a modern kor előnyeit! A személyre szabott hőmérsékleti viszonyok között jobban tud koncentrálni a vezetésre és mérséklődik a belesetek kockázata ilyen formában. Sokkal többet nyújt Önnek a klímaberendezés, mint azt elsőre gondolná. A biztonság alapvető feltétele is lehet, ezért szánjon időt alkalmanként az autóklíma feltöltés elvégzésére! Mi pedig ebben a segítéségére leszünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail-címet.
You need to agree with the terms to proceed

Menü
Call Now ButtonHívás most